Retourneren

Retour:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket (track and trace binnen Nederland), €13 voor track and trace europa, of kijk voor exacte tarieven voor overige landen bij uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het herroepingsformulier kopiëren, invullen en uitprinten en samen met het product naar ons toezenden. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, exclusief de verzendkosten, binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Ruilen:
Heeft u niet het juiste product gekozen? U kunt bij ons tot 14 dagen na aankoop het product ruilen. U kunt het product, op eigen kosten, naar ons terug zenden met een begeleiden schrijven erbij welk product u zou willen ontvangen. Het eventuele teveel betaalde bedrag wordt terug gestort of mocht het product duurder zijn, wordt het restant in rekening gebracht.
Producten worden retour genomen tot 14 dagen na aankoop, mits ongeopend/ongebruikt en nog in de verpakking. Retour sturen van het product geschied op eigen kosten en kunt u, met begeleiding van het ingevulde herroepingsrecht formulier naar ons retour zenden. Zodra wij het artikel ontvangen hebben en constateren dat het product niet is geopend/gebruikt, zullen wij u uw betaling, min de verzendkosten, retourneren,
Wij zullen ons best doen om u zo juist mogelijk te informeren, zodat u het product besteld dat het beste bij u past!