Over ons

Leven met minder afval? Dat kan!

 Minder afvalproductie

Geen onnodige verpakkingen meer, nooit meer wegwerpplastic gebruiken, dat voelt niet alleen een stuk beter, maar het spaart ook geld uit en het is beter voor het milieu. Hoe breng je jouw afvalproductie terug tot (bijna) nul, zonder in te leveren op dingen die het leven jou zo aangenaam mogelijk maken? Dit begint bij jezelf.  Neem deze stap en kijk hoe gemakkelijk het eigenlijk is.

We beloven je: je wilt niet meer zonder deze producten.

Ons verhaal!

Wij zijn Stijn en Jolanda, moeder en zoon die samen proberen bij te dragen aan een gezonde planeet en een healthy lifestyle. Jolanda had al een webshop in voornamelijk voedingssupplementen en healthproducten. Ze adviseerde klanten en stond op verschillende beurzen. Toen de corona uitbrak, kwam Stijn zonder werk te zitten en ging zijn moeder helpen met haar webshop. Het viel hun op dat veel producten in plastic worden verpakt en worden verstuurd in verpakkingen die veel afval produceren. Denk hierbij aan: onhandige folietjes, zakjes, tubes en flessen, maar ook bubbeltjes enveloppen en plastic vulmateriaal.

Dit kan anders…….

Zero Waste Lifestyle

En zo zijn we ons gaan verdiepen in een Zero Waste Lifestyle. Al onze producten zijn met zorg geselecteerd en we werken samen met leveranciers die “zero waste” hoog in het vaandel hebben staan. Niet alles kan zonder plastic uit hygiënisch oogpunt, maar we zorgen er wel voor dat het wordt geminimaliseerd. Verder bevatten onze schoonmaakmiddelen alleen maar natuurlijke ingrediënten. Dit is niet alleen beter voor de natuur maar ook voor uw lijf.

Daarnaast hebben we ook nog een groot assortiment aan voedingssupplementen die bijdrage aan een gezonde levensstijl en bijna allemaal vegan zijn.

Onze producten zijn niet op dieren getest.

SPOIL YOURSELF, NOT THE PLANET!